24-uurs Intensive: verstilling, om daarna te kunnen versnellen

Naast teamcoaching en leiderschapsprogramma’s richt QIQ zich op individuele coaching. Een individueel coachtraject bestaat doorgaans uit 6 tot 8 gesprekken op kantoor, waarin we werken aan een concrete vraag. Zo’n traject kan ook bestaan uit een kleiner aantal gesprekken en een 24-uurs Intensive; een moment waarop we 24 uur lang individueel aan de slag gaan op een mooie plek in de natuur. Wat brengt het en wat kun je ervan verwachten?

Terug naar de oorsprong

Onze coachklant staat vaak continu aan. Met een boordevolle agenda overdag, een sociale agenda in de avond en een gezin om voor te zorgen. Daarnaast is er een verlangen om te groeien, iets te leren, iets los te laten. Wij geloven erin dat werkelijke beweging op identiteitsniveau plaatsvindt en niet alleen door het aanleren en integreren van handvatten en nieuw gedrag. Ware transformatie ontstaat door terug te gaan naar de oorsprong van je patronen, in je lijf gewaar te zijn, te voelen en vervolgens innerlijke ruimte te maken voor nieuwe mogelijkheden, overtuigingen en gedrag.

Hoe dan? Door te vertragen! Door de tijd en ruimte te nemen om met een zoeklampje naar binnen te gaan en de weggestopte delen van jezelf terug te vinden. Een 24-uurs Intensive helpt daar een handje bij; verdiepen door te vertragen. In korte tijd grote stappen maken. Lekker in de natuur, want dat geeft net dat extra zetje. We kiezen voor fijne locaties aan het strand, op de hei of in het bos.

In beweging

In een 24-uurs Intensive is alle ruimte voor maatwerk. We bewegen mee met wat er nodig is in het moment. Er is tijd met de coach en alleen met jezelf. We wandelen veel, maken actief gebruik van de omgeving en nodigen eventueel een gast uit. Dat kan iemand uit de privé- of werkomgeving zijn, of een begeleider die een specifieke bijdrage kan leveren aan het proces, bijvoorbeeld een bokscoach of ademcoach.

Wat onze klanten zeggen

Onze reguliere sessies zijn al ontzettend fijn. Maar even weg zijn uit het ‘echte’ leven en volledig de focus op jezelf hebben, is echt heel kostbaar. Het is intensief, maar de prachtige omgeving helpt erbij. Het heeft mij geholpen om grote stappen te maken in mijn proces. Mediteren in de duinen was de kers op de taart. Ik ben heel erg dankbaar voor deze ervaring”.

“Wat ik zo fijn vond aan de 24-uurs was alle tijd te hebben om te reflecteren en wat dieper na te denken over patronen en overtuigingen. De onderliggende vragen te onderzoeken en beantwoorden. Niet gehaast tussen andere afspraken in, maar in alle rust. De uitkomst van de 24-uurs heeft de basis gevormd voor de verdere gesprekken met mijn coach”.

Zie jij het zitten om een 24-uurs intensive als onderdeel van jouw coachtraject te doen? Of wil je meer informatie? Mail dan naar: info@weareqiq.nl